Achiziționează cu încredere mașina ta favorită

100% garanție de returnare a banilor

Prin ceea ce oferim, facem diferența. Alege o mașină de la Auto1Haus și beneficiezi de 12 luni de garanție, precum și un timp de 7 zile pentru posibilitatea de retur dacă nu ești mulțumit de autoturismul achiziționat.

La Auto1Haus, vei avea parte de o achiziție sigură, cu un istoric transparent prezentat, incluzând o verificare tehnică detaliată într-un service autorizat partener și o garanție de 12 luni (fară limită de kilometri) pentru motor și cutia de viteze.

Ce este inclus în garanția mea?
  • Ansamblul motor: chiulasa, bloc motor, pistoane, segmenți, biele, arbore cotit, cuzineți (fără anexe – de ex : alternator, turbină, compresor AC, EGR, sistem injecție, etc.);
  • Cutia de viteze – componente interioare (furci, pinioane, rulmenți și megatronic).
Ce nu este inclus în garanția mea?

Piesele auto electrice și mecanice consumabile, cheltuielile de diagnostic și cheltuieli legate de manoperă, cheltuielile de transport, rambursarea cheltuielilor pentru reparațiile efectuate în străinătate, elementele din sticlă, anvelope, caroserie, jante și tapițerie, transmisia, sistemele de frânare și de alimentare cu combustibil.

Pot returna mașina achiziționată?

Poți schimba mașina achiziționată cu alta sau poți opta pentru returnarea sumei achitate la cumpărarea acesteia.

Pentru că mereu este nevoie de cea mai bună comunicare din ambele părti, dorim să te informăm cu câteva detalii care conduc la un proces de retur cât mai sigur și conform:

  • autovehiculul să fi fost rulat maximum 200 km între data semnării procesului-verbal de predare primire a autovehiculului și data restituirii;
  • autovehiculul să nu fi fost implicat într-un incident rutier sau să nu aibă daună totală;
  • autovehiculul să se afle în aceeași stare tehnică și estetică ca la data predării;
  • autovehiculul să nu fi fost vândut de către Cumpărator unei alte persoane în decurs de 7 zile de la primirea lui;
  • autovehiculul sa fie liber de orice taxe sau sarcini, reclamații, pretenții sau drepturi de orice natură ale unor terțe părți.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la telefon 0730 622 839 sau pe mail la auto1haus@gmail.com.